4 lapsen äiti etsii pieniä ilonaiheita ympäriltään ja opettelee nauttimaan myös yksinäisyydestä sekä vapaudesta.

tiistai 5. heinäkuuta 2011

Päivä 19: Täällä minä asun

Ja tällaisilla herkuttelimme tänään:

6 kommenttia:

 1. Taitaa olla uusi mansikoita...herkullisen näköisiä :)
  T:Aino

  VastaaPoista
 2. Jeps, olihan hyviä! Säkin kuulemma jo oot pakastanu, nii täälläki päin innostuttiin. Kävin tosta kymmenen kilsan päästä hakemassa ;)

  VastaaPoista
 3. Tänään suunnittelin että milloinkahan jalka kestää muutaman sata metriä kävellä, jotta pääsisin käymään. :) Mansikoita tosiaan pitäis ostaa, kun poiminta ei multa tänä vuonna onnistu. Ehkä lapset menee jonkun mukana luomutilalle poimiin ja osa sitten ostetaan. Terveisin Sanna

  VastaaPoista
 4. Ihanaa herkkua olet kyllä tehnyt, vesi kielellä katselen ja taidankin ensi viikon alussa vierailla mansikkatilalla poimimassa talven marjat. Just keitän mehuksi vuoden takaisia marjoja.

  VastaaPoista
 5. Terveisiä Helsingistä. Leena-äiti on kertonut, että pidät blogia. Olen kesäleskenä ja siksi ehdin rauhassa lukemaan kirjoituksiasi ja katselemaan kuvia. Tuntuu kuin olisin käynyt kylässä siellä Pohjanmaalla. Monenmoisia herkkuja olet ehtinyt tekemään sekä upeita kädentöitä. Emmin farkut oli tosi söpöt. Hyvää kesän jatkoa sinulle perheen kera. t. Martsu

  VastaaPoista
 6. Maila, mulla ei kyllä vanhoja marjoja oo paljon pakastimeen jääny... nyt laitoin mansikoita enemmän ku ennen, ja toivon selviäväni mustikkametsään tässä lähiaikoina :)

  Kiitos Martsulle terkuista ja kommentista. Hyvää loppukesää teidänkin sakille :)

  VastaaPoista