4 lapsen äiti etsii pieniä ilonaiheita ympäriltään ja opettelee nauttimaan myös yksinäisyydestä sekä vapaudesta.

sunnuntai 26. kesäkuuta 2011

Hyytelökakku raparperista

Juhannuksen kunniaksi kakkua. 
Koko perhe taas kotosalla, nii herkuteltiin.
Jäi tästä vielä huomiselle, jos alkoi tehdä mieli ;)

Alla suurinpiirtein ohjetta muistiin vastaisen varalle.
Liivatteita ois riittäny vähempikin määrä suklaan takia.


Raparperi-valkosuklaakakkuPohja
1,5 pötköä mansikkadominoita
kookosrasvaa

Täyte
1 prk valkosuklaa-limerahkaa
250g turkkilaista jogurttia
pari desiä raparperia
 (keitetty, soseutettu, sokerilla maustettu, neste siivilöity pois myöhempää varten)
vajaa levy valkosuklaata sulatettuna
5 liivatelehteä raparperiliemeen (+sitruunamehua) sulatettuna
vaniljavaahtoa
(kinuskikastiketta makeuttamiseen)

Kiille

Raparperimehua (raparperien keitinlientä)
3 liivatelehteä

2 kommenttia:

  1. Tää oli Katri sun neuvoja mukaillen :P niinkerta.

    VastaaPoista